Uslovi isporuke i plaćanje

Uslovi isporuke

Nakon završetka poručivanja, na Vašu e-mail adresu, koju ste ostavili prilikom poručivanja, automatski će stići mail o kreiranoj porudžbini. Sa tim mailom Vaša porudžbina je ušla u proces obrade. Naš operater će Vas kontaktirati za potvrdu porudžbine i slanju.

Roba se dostavlja na području cele Srbije. Dostava se obavlja putem kurirske službe. Isporuka porudžbine je u roku od dva do pet radnih dana. Rok dostave može biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili je kupac potvrdu o online kupovini dobio u toku vikenda ili državnih praznika.

Peppermint nije odgovoran za kašnjenja koja su prouzrokovana kašnjenjima u radu kurirske službe, kašnjenjima prouzrokovanim odsustvom kupca sa adrese dostave. 

Troškovi dostave su 550,00 dinara. 

Plaćanje

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima. Sve cene na sajtu su sa uračunatim PDV-om. Plaćanje robe se vrši gotovinom kuriru prilikom dostave.

Proizvodi se naručuju ubacivanjem u korpu na web stranici i nakon potvrde porudžbine isti su neopozivi. Ukoliko Peppermint nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, o čemu će obavestiti Kupca mejlom (ili telefonom). Peppermint Online prodavnica zadržava pravo da otkaže porudžbinu nakon fizičke provere artikla, ukoliko lice zaduženo za kontrolu artikala pre slanja zaključi da isti nije adekvatan za dalju prodaju, o čemu će takođe, obavestiti kupca mejlom (ili telefonom).

Reklamacije

Prilikom preuzimanja pošiljke kupac je dužan da u prisustvu kurira proveri dostavljeni paket. Ukoliko na dostavljenom paketu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) kupac nije dužan da preuzme paket. Online prodavac će o daljem postupku obavestiti kupca u najkraćem mogućem roku.

Odustanak od kupovine

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača za svaku kupovinu putem interneta kupac koji se u smislu navedenog zakona smatra potrošačem ima pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana od dana preuzimanja robe, odnosno odustanak od kupovine.

Obrazac za odustanak od ugovora možete preuzeti ovde

Troškove transporta prilikom jednostranog raskida ugovora snosi kupac. Ukoliko neki od gore navedenih zahteva ne bude ispunjen, Online prodavac neće biti u mogućnosti da prihvati zahtev kupca. U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povrat novca. Novac se kupcu vraća po prijemu proizvoda, i nakon što se utvrdi da je proizvod neoštećen i ispravan. Kupac je dužan da proizvod vrati bez odlaganja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema proizvoda. Po isteku roka od 14 dana proizvod se više ne može vratiti. 

Prodavnica nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće, kao i da koristi što verodostojnije fotografije artikala, međutim nije u mogućnosti da garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji je kupac kupio odstupa od podataka koji su navedeni na Internet stranici, tj. objavljenoj deklaraciji, kupac ga možete vratiti u nekorišćenom stanju po proceduri sa sajta.

Filteri

Kategorije
Kategorije
Veličine
Veličine
Brojevi
Brojevi
Cena
Cena - slider
1.000,00 RSD109.200,00 RSD
Boja
Boja

Novi Sad

Beograd